Hier treft u het laatste nieuws aan van het Ondernemers Collectief Mill rond evenementen en activiteiten die wij organiseren.

Ook ander interessant nieuws wat betrekking heeft op ondernemend (gemeente) Mill zullen wij in deze rubriek plaatsen. Wilt u van dit nieuws op de hoogte blijven? Kijk dan regelmatig op deze site of volg OCMill via Twitter en of Facebook.

Lentegasten woensdag 20 maart bij Ondernemers Collectief Mill
Uitgegeven: maandag 18 februari 2019

Het Ondernemers Collectief Mill (ruim 100 leden) organiseert regelmatig activiteiten. Sommige gericht op de consument om te laten zien wat ondernemend (gemeente) Mill zoal te bieden heeft en dan weer activiteiten speciaal voor ondernemers. Ook organiseren zij gezamenlijke campagnes zoals Koop lokaal en activiteiten rond kermis, de Werkplaats van Sint en Piet en rond Kerst. Daarnaast is het OCMill betrokken bij activiteiten als Halloween, de Avond-wandel-vierdaagse etc.
Lentegasten
Daarnaast organiseren zij jaarlijks Lentegasten en Herfstgasten. Op deze gratis toegankelijke ondernemers-netwerkavonden praat Corné Kremers in een Tv-setting met interessante ondernemers. Woensdag 20 maart start om 20.30 uur in Kasteel Tongelaar Lentegasten. Er zijn dan gesprekken met Harm Verstraten en Ron Broeren van Dock4 studio’s, William van Katwijk van Bevers Steencentrum, Hetty en René van Doorn van van Doorn Feestartikelen en ook is cabaretière en onderneemster Christel de Laat te gast. Christel staat met haar theatershow komend seizoen in Myllesweerd in Mill en komt alvast wat vertellen over deze voorstelling, maar ook over al haar andere werkzaamheden zoals o.a. bij Omroep Brabant. Muzikale omlijsting is in handen van Mijke Slaats en Theo Gerrits uit Langenboom.

Aanmelden
Wilt u (als ondernemer) aanwezig zijn op Lentegasten? Laat dat dan weten via info@ocmill.nl of bel het Ondernemers Collectief Mill op tel. 0485-325634.

Fotobijschrift: cabaretière Christel de Laat te gast bij OCMill Lentegasten
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google

Lentegasten woensdag 20 maart bij Ondernemers Collectief Mill

Het Ondernemers Collectief Mill (ruim 100 leden)... Meer lezen

Erik van Kessel neemt afscheid van Ondernemers Collectief Mill

Bijna 14 jaar was Erik van Kessel penningmeester... Meer lezen

Bram Moszkowicz te gast in Mill - over pieken, dalen en levenslessen

Het Ondernemerscollectief Mill presenteert weer... Meer lezen

Vrijdag 14 december Christmas-shopping in Mill

Komende vrijdag 14 december is het weer... Meer lezen

Mooie en interessante gesprekken tijdens OCMill Herfstgasten 2018

Het Ondernemers Collectief Mill had... Meer lezen

Ook dit jaar weer werkplaats van Sint en Piet in Mill

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, is er... Meer lezen