Hier treft u het laatste nieuws aan van het Ondernemers Collectief Mill rond evenementen en activiteiten die wij organiseren.

Ook ander interessant nieuws wat betrekking heeft op ondernemend (gemeente) Mill zullen wij in deze rubriek plaatsen. Wilt u van dit nieuws op de hoogte blijven? Kijk dan regelmatig op deze site of volg OCMill via Twitter en of Facebook.

Opnieuw boeiende en interessante gesprekken in OCMill-Lentegasten
Uitgegeven: woensdag 11 april 2018

Donderdagavond 5 april organiseerde het Ondernemers Collectief Mill Lentegasten in Kasteel Aldendriel in Mill. In november was er een vergelijkbare avond onder de naam Herfstgasten. Hierbij zijn er gesprekken met lokale interessante ondernemers over hun ondernemingen. Het publiek bestaat hierbij uit vooral ondernemers, die uit de gesprekken weer diverse adviezen, ideeën en ervaringen mee kunnen nemen in hun eigen bedrijfsactiviteiten. Dit alles in een sfeervolle setting waarbij de Lokale Omroep Mill alles registreert en binnenkort uit zal zenden. Mindy Broeren zorgde deze keer voor de sfeervolle muzikale omlijsting.
Lentegasten
Deze keer sprak Corné Kremers met Saskia Toonen en Bep vd Ven van Bij Sas en Bep. Zij wonnen met hun kleinschalig werkproject voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vorig jaar de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert. In het gesprek vertelden zij hoe het begon, hoe iedereen even moest wennen aan deze werkplek in Myllesweerd en wat zij zoal doen.
Daarnaast was ook Maarten van Kempen te gast. In 1983 begon hij met zijn eerste sportcentrum in de Hoogstraat. Dit groeide uit naar ruim 40 vestigingen in heel Nederland in combinatie met wellnessresorts, hotels en restaurants. Over deze groei, de betrokkenheid van aandeelhouders en de taakverdeling en verantwoordelijkheden anno 2018 sprak Maarten openhartig in Lentegasten.
Openhartig was zeker ook het gesprek met Frank van Rooij van Banketfabriek Gebroeders van Rooij in Mill. Samen met zijn broer Jos geeft Frank sinds 1992 leiding aan dit familiebedrijf wat sinds 1926 bestaat. Over het begin, de groei en de overname door een Frans familiebedrijf waarbij de werkgelegenheid in Mill gegarandeerd is vertelt Frank in Lentegasten.
Als laatste ondernemer in Lentegasten schoof Conny Bens uit Langenboom aan. Zijn droom was om drummer te worden en dat lukte. Vele jaren toerde hij met Tilt door binnen- en buitenland en begeleide zij tal van artiesten. Sinds enkele jaren is het zelf muziek maken iets minder geworden maar heeft hij het druk met Tribe Boekingen. Zijn eigen artiestenbureau waarmee hij het exclusieve management doet voor artiesten maar ook betrokken is bij o.a. Vrienden Van Amstel.

Dank
OCMill bedankt via deze weg nogmaals alle gasten voor deze mooie gesprekken. Puro-Styling verzorgde de aankleding en inrichting, Jos Vissers Meubelen zorgde voor het meubilair en The Florist voor bloemen en planten in Lentegasten. Daarnaast dank aan Kasteel Aldendriel voor de gastvrijheid en de Lokale Omroep Mill voor hun medewerking.

Uitzending
Lentegasten zal binnenkort in delen worden uitgezonden bij de Lokale Omroep Mill. Ook in de rubriek video op inmill.nl zal Lentegasten later te zien zijn.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google

Opnieuw boeiende en interessante gesprekken in OCMill-Lentegasten

Donderdagavond 5 april organiseerde het Ondernemers... Meer lezen

Ondernemers welkom op OCMill Lentegasten

Op donderdagavond 5 april organiseert de... Meer lezen

Gespot: bent u dit?

Elke maand maakt het Ondernemers Collectief Mill... Meer lezen

Gespot door OCMill

bent u dit?... Meer lezen

Last-minute Christmasshopping in Mill

Dit jaar is er geen Winterbeleving of... Meer lezen

OCMill Herfstgasten te zien bij L.O.M. Tv

Op donderdagavond 16 november organiseerde het... Meer lezen