Hier treft u het laatste nieuws aan van het Ondernemers Collectief Mill rond evenementen en activiteiten die wij organiseren.

Ook ander interessant nieuws wat betrekking heeft op ondernemend (gemeente) Mill zullen wij in deze rubriek plaatsen. Wilt u van dit nieuws op de hoogte blijven? Kijk dan regelmatig op deze site of volg OCMill via Twitter en of Facebook.

OCMill Herfstgasten met o.a. Tweede Kamerlid Erik Ronnes
Uitgegeven: donderdag 4 oktober 2018

Op donderdagavond 15 november organiseert het Ondernemers Collectief Mill weer een netwerkavond. Deze keer in de vorm van een Tv-programma met de naam Herfstgasten.
Gasten
Corné Kremers praat die avond met o.a. Emil Minten en Hans vd Steijn over hun bedrijf Smaakmakers en het succes van Kasteel Tongelaar waar zij uitbaters zijn. Met Michiel de Vet praat Kremers over Bronbemaling de Vet waar hij mede-eigenaar is en over Bedrijventerreinvereniging ’t Spoor en de Meeren waar hij het voorzitterschap verzorgd. Ook zal Tweede Kamerlid Erik Ronnes aanschuiven. Erik is woordvoerder Wonen, ruimtelijke ordening, omgevingswet en financiële sector namens de CDA Tweede Kamerfractie. Maar er zijn meer gasten en er is muziek.

Locatie
Deze avond is vooral bedoeld voor ondernemers. Inloop is vanaf 20.00 uur, om 20.30 uur start het programma. Dit alles in Kasteel Tongelaar aan Tongelaar 12 in Mill.Stem of voeg toe aan:
Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Delicious Voeg toe aan je GooglebladwijzersShare on Facebook Share on Twitter Share on Google

Lentegasten woensdag 20 maart bij Ondernemers Collectief Mill

Het Ondernemers Collectief Mill (ruim 100 leden)... Meer lezen

Erik van Kessel neemt afscheid van Ondernemers Collectief Mill

Bijna 14 jaar was Erik van Kessel penningmeester... Meer lezen

Bram Moszkowicz te gast in Mill - over pieken, dalen en levenslessen

Het Ondernemerscollectief Mill presenteert weer... Meer lezen

Vrijdag 14 december Christmas-shopping in Mill

Komende vrijdag 14 december is het weer... Meer lezen

Mooie en interessante gesprekken tijdens OCMill Herfstgasten 2018

Het Ondernemers Collectief Mill had... Meer lezen

Ook dit jaar weer werkplaats van Sint en Piet in Mill

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, is er... Meer lezen