Hier treft u het laatste nieuws aan van het Ondernemers Collectief Mill rond evenementen en activiteiten die wij organiseren.

Ook ander interessant nieuws wat betrekking heeft op ondernemend (gemeente) Mill zullen wij in deze rubriek plaatsen. Wilt u van dit nieuws op de hoogte blijven? Kijk dan regelmatig op deze site of volg OCMill via Twitter en of Facebook.

Doe mee aan Halloween en Griezeltocht door Mill-West
Uitgegeven: vrijdag 19 oktober 2018

Op zaterdagavond 3 november zijn er weer Halloweentochten in Mill. Deze worden georganiseerd door Scouting Mill met steun van het Ondernemers Collectief Mill. De tochten starten en eindigen bij wijkaccommodatie de Wester. Vanaf 17.30 uur is er een tocht voor de kleinere kinderen en voor degene met wat lef is er een engere tocht vanaf 19.30 uur.
Deelnemen
Gratis aanmelden om deel te nemen aan een van deze 2 tochten is vanaf nu weer mogelijk. De tocht voor kleinere kinderen (t/m groep 5) start vanaf 17.30 uur. In groepjes zullen de kinderen (verkleden is extra leuk) die avond elke 5 minuten vanuit de Wester vertrekken. Let op, zorg zelf voor begeleiding door een volwassene. De engere Halloweentocht start vanaf 19.30 uur. Elke 10 minuten vertrekt er een groepje voor een tocht van zo’n 5 kilometer griezelen, gillen en schrikken. Ook hierbij geldt, zorg zelf voor begeleiding door een volwassene en een veiligheidshesje.

Posten
Belangstellenden die deze avond ergens in de route een griezelpost willen verzorgen of die als tricks and treats adres deel willen nemen kunnen zich melden bij de organisatie.

Aanmelden
Aanmelden om deel te nemen aan de Halloweentocht of Griezeltocht kan via info@ocmill.nl en telefoonnummer 0485-325634. Daar kunnen ook belangstellenden zich aanmelden die een griezelpost of aanbel-adres willen zijn.
Stem of voeg toe aan:
Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Delicious Voeg toe aan je GooglebladwijzersShare on Facebook Share on Twitter Share on Google

Lentegasten woensdag 20 maart bij Ondernemers Collectief Mill

Het Ondernemers Collectief Mill (ruim 100 leden)... Meer lezen

Erik van Kessel neemt afscheid van Ondernemers Collectief Mill

Bijna 14 jaar was Erik van Kessel penningmeester... Meer lezen

Bram Moszkowicz te gast in Mill - over pieken, dalen en levenslessen

Het Ondernemerscollectief Mill presenteert weer... Meer lezen

Vrijdag 14 december Christmas-shopping in Mill

Komende vrijdag 14 december is het weer... Meer lezen

Mooie en interessante gesprekken tijdens OCMill Herfstgasten 2018

Het Ondernemers Collectief Mill had... Meer lezen

Ook dit jaar weer werkplaats van Sint en Piet in Mill

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, is er... Meer lezen