Hier treft u het laatste nieuws aan van het Ondernemers Collectief Mill rond evenementen en activiteiten die wij organiseren.

Ook ander interessant nieuws wat betrekking heeft op ondernemend (gemeente) Mill zullen wij in deze rubriek plaatsen. Wilt u van dit nieuws op de hoogte blijven? Kijk dan regelmatig op deze site of volg OCMill via Twitter en of Facebook.

Ook dit jaar weer werkplaats van Sint en Piet in Mill
Uitgegeven: maandag 5 november 2018

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, is er ook dit jaar weer een werkplaats van Sint en Piet te vinden in het centrum van Mill.
Dit keer heeft Stichting Kinderfeesten Mill hiervoor het voormalige pand van Blokker aan de Stationsstraat ter beschikking gekregen. Hier zijn tijdens het verblijf van de goed heiligman diverse keren leuke en gratis toegankelijke activiteiten te vinden. Voor sommige activiteiten is tevoren gratis kaartjes halen om deel te nemen wel nodig. De werkplaats van Sint en Piet wordt mede mogelijk gemaakt dankzij het Ondernemers Collectief Mill en de belangeloze medewerking van diverse individuele ondernemers.

Agenda
Woensdag 21 november 14.00 uur – 16.30 uur
Deze middag kan iedereen een verlanglijstje komen maken. Handig voor de goed heiligman om te weten welke wensen de kinderen dit jaar hebben. Maar ook kan deze middag iedereen deelnemen aan het versieren van speculaas. Uiteraard zijn er deze middag ook Pietjes aanwezig om te helpen, te spelen en lekker te kletsen. Zouden ze ook snoep uitdelen?

Zaterdag 24 november 14.00 uur – 16.30 uur
Deze middag zal Knarf en Ko 3 keer een poppenkastvoorstelling geven. Om 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. Hiervoor zijn gratis tickets af te halen bij de servicebalie van Albert Heijn aan de markt in Mill. Let op, vol is vol, dus haal tijdig deze tickets op. Deze poppenkastshows worden aangeboden door Albert Heijn Luc vd Ven.

Woensdag 28 november 14.00 uur – 16.30 uur
Deze middag komt Sinterklaas zelf op bezoek. Alle kinderen kunnen hem dan vertellen wat ze zouden willen hebben, kunnen hun tekeningen en andere knutsels overhandigen en uiteraard een liedje voor de Sint zingen. Om te zorgen dat de Sint tijd heeft voor de kinderen, is er een maximaal aantal kinderen wat per keer op bezoek kan komen. Haal gratis een kaartje voor een bezoek om 14.00 uur, 14.40 uur, 15.20 uur of 16.00 uur. Ook deze tickets zijn gratis af te halen bij de servicebalie van Albert Heijn Luc vd Ven aan de markt in Mill.

Zaterdag 1 december 14.00 uur – 16.30 uur
Deze laatste middag dat de werkplaats open is zal een muzikale en creatieve middag worden. Muziekschool Musicfun uit Mill geeft workshops, maakt muziek met de kinderen en zal ook zelf optreden. Daarnaast kunnen kinderen deze middag zelf een mijter maken. Natuurlijk zullen er Pietjes zijn om te helpen, mee te zingen, dansen en plezier te maken.

Meer weten? Check Facebook van Stichting Kinderfeesten Mill. SKM en het Ondernemers Collectief Mill wenst iedereen veel plezier en nu alvast fijne feestdagen!Stem of voeg toe aan:
Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Delicious Voeg toe aan je GooglebladwijzersShare on Facebook Share on Twitter Share on Google

Lentegasten woensdag 20 maart bij Ondernemers Collectief Mill

Het Ondernemers Collectief Mill (ruim 100 leden)... Meer lezen

Erik van Kessel neemt afscheid van Ondernemers Collectief Mill

Bijna 14 jaar was Erik van Kessel penningmeester... Meer lezen

Bram Moszkowicz te gast in Mill - over pieken, dalen en levenslessen

Het Ondernemerscollectief Mill presenteert weer... Meer lezen

Vrijdag 14 december Christmas-shopping in Mill

Komende vrijdag 14 december is het weer... Meer lezen

Mooie en interessante gesprekken tijdens OCMill Herfstgasten 2018

Het Ondernemers Collectief Mill had... Meer lezen

Ook dit jaar weer werkplaats van Sint en Piet in Mill

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, is er... Meer lezen