Hier treft u het laatste nieuws aan van het Ondernemers Collectief Mill rond evenementen en activiteiten die wij organiseren.

Ook ander interessant nieuws wat betrekking heeft op ondernemend (gemeente) Mill zullen wij in deze rubriek plaatsen. Wilt u van dit nieuws op de hoogte blijven? Kijk dan regelmatig op deze site of volg OCMill via Twitter en of Facebook.

Mooie en interessante gesprekken tijdens OCMill Herfstgasten 2018
Uitgegeven: zaterdag 17 november 2018

Het Ondernemers Collectief Mill had donderdagavond 15 november weer Herfstgasten op het programma staan. Een ondernemers-netwerkavond waarop Corné Kremers sprak met diverse gasten. Deze keer was dit in een sfeervolle setting in Kasteel Tongelaar waarbij de muzikale omlijsting in handen was van Reel to Real.
Gasten
Er waren gesprekken met Emil Minten en Hans van der Steijn van Smaakmakers Mill en Kasteel Tongelaar, met Michiel de Vet, directeur van Bronbemaling de Vet en voorzitter BTV ’t Spoor en de Meeren en ook was CDA Tweede Kamerlid Erik Ronnes te gast. Maar ook schoven Gerie Boumans en Marius Verbruggen aan om te vertellen over Tour Mill Lijn.

Uitzending
Binnenkort is Herfstgasten ook te zien via de Lokale Omroep Mill en Omroep Land van Cuijk. Ook via de rubriek video op inmill.nl zijn binnenkort deze gesprekken te zien.

Dank
Het Ondernemers Collectief Mill wil graag alle gasten bedanken voor hun medewerking. Maar ook dank aan Puro Styling voor de sfeervolle aankleding, Jack Roijendijk voor licht en geluid, Nelly en Pieter Smits namens de L.O.M. en inmill.nl voor camerawerk en Emil en Hans van Kasteel Tongelaar dank voor de gastvrijheid. Ook dank aan de heren van Reel to Real voor hun muzikale bijdrages.Stem of voeg toe aan:
Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Delicious Voeg toe aan je GooglebladwijzersShare on Facebook Share on Twitter Share on Google

Lentegasten woensdag 20 maart bij Ondernemers Collectief Mill

Het Ondernemers Collectief Mill (ruim 100 leden)... Meer lezen

Erik van Kessel neemt afscheid van Ondernemers Collectief Mill

Bijna 14 jaar was Erik van Kessel penningmeester... Meer lezen

Bram Moszkowicz te gast in Mill - over pieken, dalen en levenslessen

Het Ondernemerscollectief Mill presenteert weer... Meer lezen

Vrijdag 14 december Christmas-shopping in Mill

Komende vrijdag 14 december is het weer... Meer lezen

Mooie en interessante gesprekken tijdens OCMill Herfstgasten 2018

Het Ondernemers Collectief Mill had... Meer lezen

Ook dit jaar weer werkplaats van Sint en Piet in Mill

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, is er... Meer lezen