Hier treft u het laatste nieuws aan van het Ondernemers Collectief Mill rond evenementen en activiteiten die wij organiseren.

Ook ander interessant nieuws wat betrekking heeft op ondernemend (gemeente) Mill zullen wij in deze rubriek plaatsen. Wilt u van dit nieuws op de hoogte blijven? Kijk dan regelmatig op deze site of volg OCMill via Twitter en of Facebook.

Vrijdag 14 december Christmas-shopping in Mill
Uitgegeven: donderdag 6 december 2018

Komende vrijdag 14 december is het weer Christmas-shopping in Mill. De meeste winkels zijn tot 22.00 uur open en horecabedrijven zoals gebruikelijk op vrijdagavonden uiteraard langer.
Vanaf 17.00 uur zijn er bij diverse ondernemers extra leuke aanbiedingen, proeverijen en speciale acties. In Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat is van 17.00 uur tot 22.00 uur een gevarieerde kerstmarkt te vinden met zowel ondernemers als hobbyisten.

Deelnemers
Open zijn die vrijdagavond o.a. oliebollenkraam Gebroeders Regter, Eten & Zo, Batterijshop Mill, Pets Place Boerenbond, Buitengewoon Kado, Rijwielhandel ’t Snuutje, Hema, Paso Fashion, Jos Vissers Meubelen, Kruidvat, Berends Bloemsierkunst, TerStal, Cultureel Centrum Myllesweerd, Victory Hermode en Maarten Manders de echte bakker. Ook Skinmasters en Medic Vedic aan de Wilhelminastraat in Mill hebben de deuren geopend. Zij staan echter ook op de kerstmarkt in Myllesweerd. Maar verder kan men ook terecht bij The Florist, Ixies, Jan Linders, Optiek Paul van den Dries en diverse andere ondernemers hanteren deze avond hun gebruikelijke openingstijden.

Buiten
Diverse ondernemers zullen ook buiten zorgen voor sfeer en gezelligheid. Scouting Mill zal namens het Ondernemers Collectief Mill in het centrum van Mill (zolang de voorraad strekt) glühwein, chocolademelk en marshmallows uitdelen. Ook staat er die avond een draaiorgel wat zal zorgen voor sfeervolle muziek in het Millse centrum. Dus graag tot ziens in Mill!Stem of voeg toe aan:
Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Delicious Voeg toe aan je GooglebladwijzersShare on Facebook Share on Twitter Share on Google

Lentegasten woensdag 20 maart bij Ondernemers Collectief Mill

Het Ondernemers Collectief Mill (ruim 100 leden)... Meer lezen

Erik van Kessel neemt afscheid van Ondernemers Collectief Mill

Bijna 14 jaar was Erik van Kessel penningmeester... Meer lezen

Bram Moszkowicz te gast in Mill - over pieken, dalen en levenslessen

Het Ondernemerscollectief Mill presenteert weer... Meer lezen

Vrijdag 14 december Christmas-shopping in Mill

Komende vrijdag 14 december is het weer... Meer lezen

Mooie en interessante gesprekken tijdens OCMill Herfstgasten 2018

Het Ondernemers Collectief Mill had... Meer lezen

Ook dit jaar weer werkplaats van Sint en Piet in Mill

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, is er... Meer lezen