Hier treft u het laatste nieuws aan van het Ondernemers Collectief Mill rond evenementen en activiteiten die wij organiseren.

Ook ander interessant nieuws wat betrekking heeft op ondernemend (gemeente) Mill zullen wij in deze rubriek plaatsen. Wilt u van dit nieuws op de hoogte blijven? Kijk dan regelmatig op deze site of volg OCMill via Twitter en of Facebook.

Bram Moszkowicz te gast in Mill - over pieken, dalen en levenslessen
Uitgegeven: woensdag 2 januari 2019

Het Ondernemerscollectief Mill presenteert weer een publiekstrekker van formaat. Op donderdagavond 16 mei maakt, in Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill, niemand minder dan Bram Moszkowicz zijn opwachting. Dit tijdens een openbare en gratis toegankelijke ondernemers-netwerkavond. Aanmelden kan later, maar reserveer deze avond alvast in de agenda.
Bram Moszkowicz
De man die ooit gold als de meest populaire en charismatische strafadvocaat van Nederland, viel diep na de schrapping door het Hof van Discipline, maar richtte zich op en ziet tegenwoordig weer de zonzijde van het leven. De ex-topadvocaat vertelt, aan de hand van interviewer Eddy van der Ley, over facetten als veerkracht en het overwinnen van tegenslagen. Hoe gaat hij daar mee om? Welke levenslessen heeft hij uit de voorbije, turbulente periode getrokken? Verder kan het publiek zich uiteraard ook volop in het gesprek mengen. Moszkowicz beantwoordt zonder remmingen vragen van de aanwezigen.

Ondernemersbijeenkomsten
Maar het Ondernemers Collectief Mill organiseert meer in 2019. Zo zijn er netwerkavonden op donderdagavond 28 maart tijdens Lentegasten en donderdagavond 14 november tijdens Herfstgasten. Dit zijn avonden waarop Corné Kremers in een Tv-setting praat met interessante ondernemers. Op vrijdag 5 juli is er voor OCMill leden een wandeling met ontbijt en op donderdag 26 september een netwerkavond met een boeiende gastspreker.

Consument
Naast bijeenkomsten speciaal voor ondernemers, heeft het Ondernemers Collectief Mill ook acties waarmee men richt op de consument. Zo is er steun aan en zijn zij betrokken bij o.a. Freerail, gemeentelijke avond-wandel-vierdaagse, kermisacties, Halloween-tochten, werkplaats van Sint en Piet en acties rond kerst. Ook de sfeerverlichting in diverse bomen in het Millse centrum is een actie van OCMill. In 2019 zal dit verder worden uitgebreid.

Lid
Bent u ondernemer in de gemeente Mill en Sint Hubert? Of woont u in de gemeente Mill en Sint Hubert maar hebt u buiten de gemeente uw onderneming? Sluit dan ook aan bij het Ondernemers Collectief Mill. Want met meer leden kan OCMill nog meer organiseren. Het motto van OCMill is dan ook al enkele jaren: Meer Mill!

Check www.ocmill.nl, like de Facebookpagina of bel tel. 0485-325634.

 
Stem of voeg toe aan:
Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Delicious Voeg toe aan je GooglebladwijzersShare on Facebook Share on Twitter Share on Google

Lentegasten woensdag 20 maart bij Ondernemers Collectief Mill

Het Ondernemers Collectief Mill (ruim 100 leden)... Meer lezen

Erik van Kessel neemt afscheid van Ondernemers Collectief Mill

Bijna 14 jaar was Erik van Kessel penningmeester... Meer lezen

Bram Moszkowicz te gast in Mill - over pieken, dalen en levenslessen

Het Ondernemerscollectief Mill presenteert weer... Meer lezen

Vrijdag 14 december Christmas-shopping in Mill

Komende vrijdag 14 december is het weer... Meer lezen

Mooie en interessante gesprekken tijdens OCMill Herfstgasten 2018

Het Ondernemers Collectief Mill had... Meer lezen

Ook dit jaar weer werkplaats van Sint en Piet in Mill

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, is er... Meer lezen