Hier treft u het laatste nieuws aan van het Ondernemers Collectief Mill rond evenementen en activiteiten die wij organiseren.

Ook ander interessant nieuws wat betrekking heeft op ondernemend (gemeente) Mill zullen wij in deze rubriek plaatsen. Wilt u van dit nieuws op de hoogte blijven? Kijk dan regelmatig op deze site of volg OCMill via Twitter en of Facebook.

Gezellige en interessante OCMill Lentegasten
Uitgegeven: dinsdag 26 maart 2019

Woensdagavond 20 maart organiseerde het Ondernemers Collectief Mill weer Lentegasten. In een Tv-setting sprak Corné Kremers in Kasteel Tongelaar in Mill met een aantal interessante ondernemers. Mede door een sfeervolle muzikale omlijsting en mooie sfeer was het naast interessant ook zeer gezellig.
Tv
Binnenkort zijn de interviews te zien bij de Lokale Omroep Mill, Omroep Land van Cuijk en in de rubriek Video op inmill.nl

Bram Moszkowicz
De volgende door OCMill georganiseerde ondernemers-netwerkavond zal gehouden worden op donderdag 16 mei om 20.00 uur in Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill. Die avond is Bram Moszkowicz er te gast. Aanmelden om hierbij aanwezig te zijn kan via info@ocmill.nl. Toegang is gratis.
Stem of voeg toe aan:
Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Delicious Voeg toe aan je GooglebladwijzersShare on Facebook Share on Twitter Share on Google

Gezellige en interessante OCMill Lentegasten

Woensdagavond 20 maart organiseerde het Ondernemers... Meer lezen

Lentegasten woensdag 20 maart bij Ondernemers Collectief Mill

Het Ondernemers Collectief Mill (ruim 100 leden)... Meer lezen

Erik van Kessel neemt afscheid van Ondernemers Collectief Mill

Bijna 14 jaar was Erik van Kessel penningmeester... Meer lezen

Bram Moszkowicz te gast in Mill - over pieken, dalen en levenslessen

Het Ondernemerscollectief Mill presenteert weer... Meer lezen

Vrijdag 14 december Christmas-shopping in Mill

Komende vrijdag 14 december is het weer... Meer lezen

Mooie en interessante gesprekken tijdens OCMill Herfstgasten 2018

Het Ondernemers Collectief Mill had... Meer lezen