Extern

Het Ondernemers Collectief Mill organiseert in gezamenlijkheid de meest uiteenlopende activiteiten voor de consument.

Dit via activiteiten in het centrum van Mill, maar ook elders in de gemeente Mill en Sint Hubert worden activiteiten opgezet. Daarnaast zijn er gezamenlijke mediacampagnes zoals prijsvragen waarmee de consument mooie prijzen kan winnen.
Intern

Naast de externe zaken die georganiseerd worden ter promotie van ondernemend (gemeente) Mill, zijn er ook tal van bijeenkomsten om als ondernemers onderling te kunnen netwerken.

Dit om elkaar beter te leren kennen en te zien waar ondernemers in de gemeente Mill en Sint Hubert elkaar kunnen versterken.Het Ondernemers Collectief Mill is sinds 1 september 2014 actief en is ontstaan uit de Ondernemers Vereniging Mill (OVMill).

Deze laatste vereniging ontstond vele jaren geleden uit de Zegeltjes vereniging, een vereniging die vooral uit winkeliers bestond. Omdat anno 2014 wensen, ideeën en visie van zowel ondernemers als de consument anders is dan jaren geleden, koos de OVMill ervoor een nieuwe koers te gaan varen.

Dit resulteerde na een onderzoek en diverse gesprekken met ervaringsdeskundigen op het gebied van centrummanagement in het Ondernemers Collectief Mill. Sinds 1 september 2014 zijn we als Ondernemers Collectief Mill actief. Samen zaken organiseren, promoten en elkaar versterken om ondernemend Mill op de kaart te zetten is de basis. Samen kunnen we namelijk meer bereiken.
Vandaar ook onze leus: Meer Mill!